HDV signmakers neemt Eyes on Media over.

| by | Overname | 0 comments:

Per 1 januari 2020 heeft HDV signmakers Eyes on Media overgenomen, de sign afdeling van  PhotoArt & Design Center. Binnen Eyes on Media vallen sign activiteiten, zoals direct print op plaatmateriaal, prints op textiel en full colour vinylstickers. Door het bundelen van de kennis en knowhow van beide bedrijven, gevestigd onder een dak, zal ons aanbod van diensten en producten fors groeien en kunnen wij u een nog breder assortiment aanbieden.

 

Eyes on Media:

 

Eyes on Media richt zich op klanten in het retail segment, zoals de kleding en cosmetica branche, standbouw, tentoonstellingen, musea en experiences . Met als oorsprong de professionele fotolab en fototechniek industrie waarbij kleur, beeldscherpte en kwaliteit van afdruk aan de hoogste standaard moet voldoen is Eyes on Media uw printpartner als het gaat om printwerk van het allerhoogste niveau.

 

Uitbreiding diensten:

 

Door het bundelen van de krachten van beide bedrijven ontstaan nieuwe diensten. Zo kunnen Eyes on Media opdrachtgevers vanaf heden gebruik maken van ondersteuning bij complexere opdrachten van project management. HDV signmakers heeft hier al jaren ervaring mee. Materiaalkennis, maatwerk oplossingen en het afstemmen en bewaken van productie en montage in een afgesproken tijdspad zijn enkele van die disciplines.

Zoals hierboven al genoemd beschikken wij bij HDV signmakers over een ervaren en professioneel uitgerust montage team. Ook deze dienst is nu beschikbaar voor de opdrachtgevers van Eyes on Media. Het monteren van alle soorten folie producties, textiel frames en lichtreclame zijn slechts enkele voorbeelden.

 

PhotoArt&Design Center:

 

Onder de naam Eyes On PhotoArt worden na de afsplitsing van de sign afdeling de full service fotolab-activiteiten voor o.a. fotografen, galeries en musea exposities plaatsvinden. Hoogwaardig fotowerk, in enkele stuks of voor complete exposities zal worden uitgebouwd met o.a. zwart-wit Lambda bariet fotoprint. Eyes On PhotoArt en Eyes on Media blijven nauw samenwerken en van elkaars diensten gebruik maken. www.eyesonphotoart.nl


Leave a Reply