Outdoor Signing

 

Lichtreclames zijn uit het straatbeeld van winkel- en uitgaanscentra niet meer weg te denken. Datzelfde geldt ook voor kantoorparken en industrieterreinen.
Bedrijven willen gezien worden. Het doel is uitstraling van de eigen identiteit en zichtbaar blijven in dichtbebouwde openbare ruimtes. HDV produceert buitenreclames in alle mogelijke vormen en uitvoeringen. Creativiteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Gevelreclame is van oudsher de meest bekende vorm van buitenreclame. HDV vervaardigt verlichte en onverlichte uithangborden, aluminium en kunststof signs voorzien van LED of PL / TL -verlichting maar ook neonletters en –logo’s in elke gewenste vorm en kleur. Bovendien produceert HDV spectaculaire, in frames gespannen reclamedoeken tot zeer grote formaten.

Als het aankomt op creatieve oplossingen voor buitenreclame kent HDV vrijwel geen grenzen. Voor bijna alle vormen van buitenreclame is een vergunning vereist. HDV verzorgt niet alleen de uitvoering van uw gevel of buitenreclame, maar ook de aanvraag van de gemeentelijke vergunningen. Wij zijn vertrouwd met alle procedures.

gevel3
gevel2
Gevel Reclame

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

    Groter dan 8MB? Gebruik ons WeTransfer kanaal

banner telefoon